Veckobrev vecka 9

Hej!

Den här veckan har vi fortsatt att arbeta med klockan, programmering och teknik. Vi hade tema mattegymnastik. Vi har börjat att besöka villervallan och trollet för att läsa våra sagor, vi fick även svar från våra brevvänner från Kyrkmons skola. Så det händer mycket under en vecka ibland. Vi åkte skidor på fredagen under perfekta förhållanden, så fantastiskt att ha så nära till ett spår. På klassrådet tittade vi lite på vad lekmaterial kostar och det är utifrån rektor Patriks direktiv, då vi fått medel från säcken samt att det finns en slant i skolans budget också som vi kan använda. Mycket kul att se framemot under våren, barnen i ettan vill gärna bygga upp ett utegym.

En annan nyhet är att vi ska få fler elever i årskurs ett, efter sportlovet börjar tre nya elever i vår klass. Det blir spännande och de är varmt välkomna!

Många har bokat tid för utvecklingssamtal, kanonbra! Jag har skickat en mejlpåminnelse till de som inte bokat ännu.

Vecka 11 börjar åk 3 med de nationella proven, vi påverkas till viss del då trean behöver låna lite vuxna under en lektions timme (60-80 min), två dagar under vecka 11 och två dagar under vecka 12. Så det blir lite förändringar i veckoschemat för vår del (fler mattepass).

Vecka 11

Tre nya elever börjar i vår klass, en extra vuxen finns med under inskolningstiden.

Ons: idrott

Fre: förhoppningsvis skidor

På fredag är Maria på kurs i Hudiksvall

Ha nu ett super härligt sportlov önskar vi i 1:an

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *