Veckobrev vecka 13

Veckobrev vecka 13

Den här veckan har vi börjat påskpyssla under den tiden vi har pysselstationer. På onsdagen var överraskningen idrott hela dagen med en hinderbana byggd tillsammans hela klassen, så första lektionen planerade vi upp de två passen tillsammans och efter sagan började vi med idrotten. Vi hade jättekul men det var lite jobbigt också!

Nu är nationella proven snart snart klar så då kan vi återgå till vårt vanliga schema och ta upp sagoläsningen för förskolebarnen igen. Inom svenska, matematiken, teknik jobbar vi vidare. Saga nummer två är snart klar för de flesta och då jobbar vi vidare på det viset att göra om den till en teater, en dockteater, skuggteater, levande teater eller en teater på ipaden. Spännande, vi får se vad slutresultatet blir??

Nu har vi sett alla avsnitt av pick a colour som vi använder vid vår engelskaundervisning, så på måndag blir det en ny serie som heter The game.

Vi kommer även att skifta grupper till veckan när det gäller programmering och Skellefteåteknik. 6 veckors intensivt arbete, så det blir kul med lite ombyte.

Vecka 14

Ons:Idrott

Torsdag: Teater i Sundsvall 09:15. Vi åker buss 8:10, så denna dagen måste måste alla barn vara i tid till skolan. Vi kommer att äta lunch senare den här dagen(12:15) när vi kommer tillbaka från Sundsvall, därför är det önskvärt att ha med en liten matsäck typ en smörgås och något litet att dricka på torsdag.

Teater/bion är på filmstaden och handlar om Snick och Snack som vi arbetade med hela hösten.

Trevlig helg önskar Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *